Para Yatırmadan Bitcoin ve Altcoin Kazanmak

Para yatırmadan bitcoin ve altcoin kaznamak mümkün mü?




bitcoin
bitcoin

Ülkemizde bitcoin ve altcoin muhabbeti şu sıralar aldı başını gidiyor. Devlet dahi resmi açıklama yapmamasına rağmen çeşitli mecralarda devletin bitcoin için bir vergilendirme kararı almak üzere olduğuna dair söylentiler etrafta yayılıyor. Kasım-Aralık ayındaki yükselişiyle bir anda bitcoin bütün gözleri üzerine çekti diyebiliriz. Peki bitcoin tam olarak nedir? Bitcoin nasıl oluşur? gibi herkesin aklında bu sorular var. Bitcoine yatırım yapan kişiler dahi bu konuda araştırma yapmadan değerindeki değişime bakarak yatırım yapıyor.


Bitcoin’in Zaman İçinde Yükselişi

12 yaşında olan ve o an bitcoin alan Eric Finman şu an 18 yaşında ve kendisi bitcoin zengini olarak görülüyor. Düşünün bundan tam 6 sene öncesi. Bitcoindeki bu artışları göz önünde bulundurun artık ne kadar kazandığını siz düşünün. Bitcoin aslında bir kripto para yani sanal para birimidir. Tercih edilmesinin bir yanı ise şu zaman kadar vergiden muaf tutulmak, çok kolay bir şekilde para transferi yapabilmesi ve piyasadaki değerinin artması olmuştur. Bu artışlar sayesinde bitcoinin altcoin olarak tabir ettiğimiz zincirleme bir para birimi oluşmuştur. Bitcoin kadar değerli değildir.
Bitcoin üretimi 2160 yılına kadar üretilmeye devam edecek ve toplamda 21 milyon bitcoin üretilecektir. Bitcoin üretimi aslında kod çözme işidir. Bilgisayarlar tarafından kodlar serisini çözer ve her çözülen kod bir miktar bitcoin üretir. Üretilen bu bitcoinleri çeşitli bitcoin cüzdanları oluşturup onların içinde saklanır. Bu sisteme mining denir. Yani maden diyebiliriz. Çoğu kişi sunucu ve bilgisayar kiralayarak mining sitelerinden bitcoin kasar. Mining sistemi bilgisayarın CPU belleğini kullanarak arka planda maden kazma işine devam eder. Bitcoin kasmak için özel tasarlanmış makineler vardır. Satın alıp kullanılabilir fakat fiyatları baya tuzludur. Bitcoin hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
       Peki Para Yatırmadan Bitcoin ve Altcoin Nasıl Kasılır?
  Herkesin bildiği gibi para yatırmadan para kazanmak zor bir iştir. Çünkü kimse sizden bir şey almadan bir şey vermez. Sanki dünyanın kanununa aykırı bir durum gibi. Gerçekler bunlar. Elbette para yatırmadan bitcoin ve altcoin kazanmak mümkündür. Tabi 50-60 bin TL kazanmak yok. Benim bahsettiğim bitcoin miktarı 0.01 civarı, çok çabalarsanız belkide daha fazlası. Bu yüzden bir anda zengin olmayı aklınızdan çıkartın. Ama öncesinde temel olarak yapmanız gereken bazı genel hususlar var. Öncelikle bitcoin ve altcoin hesapları oluşturmanız gerek. Sitemizdeki en güvenilir bitcoin cüzdanları adlı yazımızı okuyup bir bitcoin ve altcoin cüzdanı oluşturabilir yada dilerseniz internetten araştırarak kendi cüzdanınızı oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu bitcoin cüzdanlarında harf ve rakamlardan oluşan bir kod dizilimi olacak. Bu sizin bitcoin adresiniz olur. Herhangi bir işlemde bu bitcoin adresinizi kullanırsınız.
Faucethub sitesine üye olarak kullanıcı paneli kısmanda daha önce almış olduğunuz bitcoin ve altcoin adreslerini girmeniz istenir. İşlemi tamamladıktan sonra gelelim bitcoin kasma kısmına. Ana sayfada bulunan top faucet kısmına tıklayarak kasmak istediğiniz bitcoin yada altcoinlerden birini seçiyoruz. Daha sonra karşımıza uzunca bir liste çıkacaktır. Bu listede bitcoin kazanacağımız siteler yer alır. Sırayla her birine tıklayıp sitenin vermiş olduğu belirli zaman aralıklarıyla siteye girip captca doğrulamamız gerekir. Doğrulama yapmadan öncede site zaten sizden bitcoin adresinizi girmenizi ister. Ödeme limitine ulaştığınızda witrath kısmına tıklayarak ödeme alırsınız. Ödemeleriniz faucethub hesabınıza gelir. Faucethub adresinde biriken coinleriniz yeterli bakiyeye ulaştığında artık kendi cüzdanınıza gönderebilirsiniz. Dediğim gibi başta zor gelebilir ama sonradan alışırsınız. Para yatırmadan para kazanmak oldukça zordur.
http://www.buzzimam.com/para-yatirmadan-bitcoin-altcoin-kazanmak/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Virasoft Hastalık Teşhisini Daha da Kolaylaştıracak

Mozaik Fotoğraf ile Para Kazanmak Mümkün Mü?